Brabantse Lara Stone exclusief in Franse Vogue

Het Franse tijdschrift Vogue brengt in februari een ode aan het Mierlose topmodel Lara Stone. Stone is namelijk het enige model dat de februari-editie zal sieren.
Ze stond al meerdere keren op de cover van de Franse Vogue, maar het is hoogst uitzonderlijk dat één model een heel modeblad vult.

Vorige week werd bekend dat Lara Stone het nieuwe gezicht wordt van de sieraden- en horlogecollectie van Calvin Klein. Ook is ze één van de zeven modellen die de Pirelli kalender van 2009 sieren. De Pirelli-kalender is een exclusieve kalender die gesierd wordt door vrouwelijke topmodellen.

De 24-jarige Lara Stone is de dochter van een Nederlandse moeder en een Britse vader. Tien jaar geleden werd ze tijdens een vakantie in Parijs ontdekt. Ze was al het gezicht van onder andere Hugo Boss, Roberto Cavalli, Jill Sander, Givenchy en vele anderen.

Bron: Omroep Brabant

Lees ook:Daphne Groeneveld siert cover Vogue Paris
Lees ook:Lara Stone wint rechtszaak Franse Playboy
Lees ook:Vogue Paris bestaat 90 jaar!
Lees ook:Lara Stone voor 7e keer op cover Vogue Paris
Lees ook:Lara Stone in Franse Playboy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>