Marlies Dekkers wint Prix de la Mode

Marlies Dekkers.Marlies Dekkers heeft van het modeblad Marie Claire de prijs voor de beste mode-ondernemer gekregen, de Prix de la Mode. Ze is vooral bekend van haar bh's. Volgens veel vrouwen bestaat er geen lingerie die beter aansluit bij de vrouwelijke vormen dan de ontwerpen van Marlies Dekkers, aldus de NOS.

Bekende artiesten als Usher, Ne-Yo en zangeres Kelly Rowland lopen met haar weg. Verder opent ze in vele Europese steden winkels. En ook in New York komt er waarschijnlijk een Marlies Dekkers store. Reden genoeg voor het modeblad om haar de ondernemersprijs te geven.

Andere prijswinnaars waren: Claes Iversen (Best National Designer), Kim Noorda (Best Model) en Zilin Zhang (Best Style Icon).

Dekkers lijkt de ene na de andere internationale prijs binnen te slepen. Ze won al een Cila Award, een prestigieuze Amerikaanse modeprijs. Met haar collecie 'Dare to bear' versloeg ze toen zwaargewichten als Christian Lacroix, Elle MacPherson en John Galliano. Ook werd ze in januari in Parijs uitgeroepen tot Creator of the Year op het gebied van lingerie.

Lees ook:Salon International de la Lingerie: 18 t/m 21 januari in Parijs
Lees ook:Ultieme stijlgids voor wannabe Parisiennes
Lees ook:Blote-billenjurk trekt aandacht tijdens Haute Couture Week
Lees ook:Vrouwen in het noorden hebben grotere borsten
Lees ook:Bikinimodellen zetten Musée d’Orsay op stelten (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>