Verliefde Brad en Angelina in Parijs

Maandagavond vond in Parijs de voorpremière van de nieuwe 3D-animatiefilm Megamind plaats. Niemand minder dan Brad Pitt, die de stem van Metro Man in de film heeft ingesproken, kwam samen met zijn vrouw Angelina Jolie naar de première in de Franse hoofdstad. Het bezoek van het Amerikaanse showbizzkoppel zorgde voor grote drukte op de Champs-Elysées, waar de film in de UGC-bioscoop in première ging.

Het stel leek, ondanks de geruchten over een breuk, nog steeds erg verliefd zijn. Ze knuffelden elkaar herhaaldelijk. Op de rode loper leken ze totaal geen last van de kou te hebben: ze namen de tijd om handtekeningen uit te delen aan hun fans en poseerden gewillig voor de aanwezige fotografen. Klik hier voor de foto’s.

Brad en Angelina zijn al sinds afgelopen weekend in de Franse hoofdstad met hun gezin. Ze zijn al gespot in Jardin du Luxembourg en terwijl ze aan het shoppen waren in Le Marais.

Megamind gaat op 15 december 2010 in première in Nederland.

Bron: Pure People. Foto: chris_natt/WikiCommons.

Lees ook:Angelina Jolie op première in Parijs
Lees ook:Brad en Angelina vertrekken uit Frankrijk
Lees ook:Dit is de Franse miljoenenvilla van Angelina Jolie en Brad Pitt
Lees ook:“Vanessa Paradis liet douchescène Depp schrappen”
Lees ook:Sean Penn en Charlize Theron samen bij defilé van Dior in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>