Dit is de Franse miljoenenvilla van Angelina Jolie en Brad Pitt

miraval

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben hun villa in New Orleans te koop gezet. Niet zo gek, want ze zijn er nauwelijks. Ze wonen namelijk permanent in villa Miraval in Zuid-Frankrijk. Brad Pitt wordt geregeld op de motor gespot in de bergen van de Franse Cote d’Azur terwijl Angelina Jolie soms gespot wordt terwijl ze kinderkleding koopt in Monaco, Nice of Cannes. 

miraval-villa

Brad en Angie kochten de villa in 2009 voor naar verluidt 51 miljoen euro, inclusief verbouwing. Het huis heeft genoeg kamers voor de zes kinderen van het koppel, plus extraatjes zoals een spa, sportzaal, zwembad en zelfs een eigen kapel. Hier zijn de twee succesvolle acteurs dit jaar getrouwd.

huwelijk

Villa Miraval in Frankrijk heeft heeft 35 slaapkamers, een wijngaard, een wijnkelder, een zwembad, een gracht, een meer, een bos, een olijfgaard met dertien verschillende soorten olijven en een oprijlaan van bijna vijf kilometer. In totaal ligt er een perceel van 400 hectare om het complex. Genoeg ruimte om te genieten van je privacy.

Lees ook:Wijn van Angelina Jolie en Brad Pitt snel uitverkocht
Lees ook:Angelina Jolie wil in Franse film spelen
Lees ook:“Vanessa Paradis liet douchescène Depp schrappen”
Lees ook:Brad en Angelina vertrekken uit Frankrijk
Lees ook:Verliefde Brad en Angelina in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>