Moelleux in allerlei varianten

Wie kent dit heerlijke Franse dessert niet: moelleux. ‘De zoete en hartige cakejes met een smeuïg hart’, zoals auteur Sylvie Aït-Ali ze noemt in haar kookboek Moelleux.

De bekendste variant is moelleux met chocolade, maar Aït-Ali laat zien dat er nog vele meer heerlijke mogelijkheden zijn: moelleux met kiwi, pompoen, zalm of vijgen. De recepten zijn heel gemakkelijk op te volgen en van de foto’s in het boek loopt het water je in de mond… De favorieten van de Frankrijk.blog.nl-redactie zijn: moelleux met crème brûlée en moelleux met kastanje en chocolade. Délicieux!

Moelleux. Sylvie Aït-Ali. Uitgeverij: De Standaard. Aantal pagina’s: 168. Prijs: € 14,95. ISBN: 9789002240553.

Lees ook:Recepten van Franse klassiekers
Lees ook:Gratis eBoek ‘De Lekkerste Table d’Hotes Recepten’
Lees ook:Win kookboek Waarom Franse vrouwen niet dik worden!
Lees ook:100.000 euro en dure flessen wijn
Lees ook:De leukste campings in Frankrijk voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>