Oh! Pays-Bas

Heb je al gehoord van Oh! Pays-Bas? Een geweldig project dat de Nederlandse kunst en cultuur in Frankrijk zichtbaar maakt. Volgens de website: “Oh! Pays-Bas: de officiële gids voor Nederlandse cultuur in Marseille” is een drietalige (Frans, Nederlands, Engels) promotiecampagne van alle Nederlandse kunstuitingen in het kader van Marseille-Provence 2013 culturele hoofdstad, geïnitieerd door de afdeling Cultuur en Onderwijs van de Nederlandse Ambassade te Parijs, met steun van de afdeling Communicatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken en uitgevoerd in nauwe samenwerking met het in Parijs gevestigde design- en communicatiebureau HoultonSmets.” 

Neem een kijkje op de website http://www.ohpaysbas.com/about-us-3/?lang=nl en ga naar een van de Nederlandse activiteiten in Frankrijk, georganiseerd door Oh! Pays Bas. Nous pouvons être fièrs de notre pays et notre culture!

Lees ook:Institut Néerlandais in Parijs moet deuren sluiten
Lees ook:Inschrijving voor prijzen Franse KvK van start
Lees ook:Genomineerden ‘Trophées’ Franse Kamer van Koophandel bekend
Lees ook:Verplicht betalen om de kerk in te mogen in Frankrijk
Lees ook:Oranje naar finale WK: “Le grand retour des Pays-Bas”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>