Nieuw blog over Franse kust

Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme, heeft een nieuw blog gelanceerd over strandvakanties in Frankrijk:  www.tourdefrancekust.nl  

De Franse bloggers Antoine, Philippe, Mathilde en Sylvain van het social media platform ‘MonNuage’ (met 2 miljoen gebruikers in Europa) hebben het afgelopen jaar een reis langs de Franse kust gemaakt. Zij startten in La Manche in Normandië en eindigden op het eiland Corsica. Hun ervaringen zijn te lezen en zien op het nieuwe blog. Er staan niet alleen artikelen op de website, maar ook video’s, foto’s, reisverslagen en praktische informatie.

Daarnaast is de route te volgen via de Facebookpagina van het Frans Bureau voor Toerisme en het twitteraccount @frankrijkfans.

Foto: ©AtoutFrance-Fotolia-Artcom

Lees ook:Frankrijk populairste autovakantieland
Lees ook:Nieuwe website over Frankrijk gelanceerd
Lees ook:Nieuw logo voor Frankrijk
Lees ook:Streekproducten van Corsica
Lees ook:Nieuw: Gratis app Plus France

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw blog over Franse kust

  1. Marvin

    Dat heeft Atout France heel goed in kaart gebracht. Je krijgt een goede indruk van de schitterende omgeving in Bastia, Porto-Vecchio, La Balagne en Ajaccio. Waar natuurlijk schitterende zandstranden zijn en er genoeg te zien is.

    Veel historie en cultuur, afgewisseld met natuurschoon. De video’s op de website zijn van goede kwaliteit en geven je een snelle indruk. Vooral de omgeving van Porto-Vecchio is een aanrader om te bekijken in de video en eens te bezoeken.

    Alleen jammer dat ze maar 4 plaatsen behandelen……

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>