De populairste nieuwsberichten van 2011

De lezers van Frankrijk.blog.nl zijn het meest geïnteresseerd in Carla Bruni, files op de autoroutes, en het weer in Frankrijk. Dat blijkt uit de top 10 van de meest gelezen berichten van 2011 op dit blog.

Dit is de top 10 van 2011:

1. Abercrombie & Fitch opent winkel in Parijs (13 mei 2011)
Goed nieuws voor alle modeliefhebbers: het beroemde merk Abercrombie & Fitch opent een winkel in Parijs! Op 19 mei om 10.00 uur gaan de deuren open van de gloednieuwe kledingwinkel aan de Champs Elysées in de Franse hoofdstad.  Voor wie Abercrombie & Fitch niet kent: het Amerikaanse merk staat bekend om zijn campagnes met halfnaakte, sexy mannen… Lees verder.

2. Tips: Vermijd files in Frankrijk (zomer 2011) (17 juni 2011)
In de zomermaanden is het ieder jaar erg druk op de wegen in Frankrijk. Op welke wegen wordt de meeste file verwacht, welke dagen zijn het minst gunstig om te reizen en wat zijn goede alternatieve routes? Lees verder.

3. Zwarte Zaterdag: 30 juli 2011 (17 juni 2011)
De drukste dag van het jaar op de Franse snelwegen, ook wel bekend als ‘Zwarte Zaterdag’, is dit jaar op zaterdag 30 juli. Dat verwacht de ANWB. Lees verder.

4.  Carla Bruni is zwanger: de foto’s! (28 mei 2011)
Op foto’s die vrijdagmiddag zijn gemaakt tijdens de G8-top in Deauville, is duidelijk te zien dat Carla Bruni zwanger is. De Franse presidentsvrouw heeft het nieuws nog altijd niet officieel bevestigd, maar er is nu geen ontkennen meer aan. Het voormalige model is naar verluidt vier maanden in verwachting. Lees verder.

5. Nederlandse overleden na noodweer op camping (25 augustus 2011)
Op een camping in de Zuid-Franse plaats Trept is een Nederlandse vrouw omgekomen bij een windhoos. Woensdag sloeg rond 18.00 uur het noodweer toe. Verschillende bomen op de camping vielen om en kwamen op tenten en caravans terecht. De 38-jarige Nederlandse vrouw overleed doordat een omgevallen boom op haar tent terecht kwam. Haar 2-jarige zoontje raakte zwaargewond en is per helicopter overgebracht naar het ziekenhuis. Lees verder.

6. “Carla Bruni zwanger van tweeling” (6 mei 2011)
Het is nog altijd niet officieel bevestigd door Nicolas Sarkozy en Carla Bruni, maar de geruchten dat de 43-jarige Franse presidentsvrouw zwanger zou zijn, worden steeds sterker. Het Franse blad Voici meldt dat de zangeres in verwachting is van een tweeling en in oktober uitgerekend is. Lees verder.
Nvdr: dit gerucht bleek later onjuist te zijn. Carla Bruni is in oktober bevallen van een dochter.

7. Noodweer op komst in Zuid-Frankrijk (18 juli 2011)
Vakantiegangers in Zuid-Frankrijk krijgen de komende dagen te maken met noodweer. Vanaf dinsdag krijgen de Provence en het Alpengebied fikse buien te verwerken, zo voorspelt weeronline.nl. Er worden hevige regenbuien verwacht die gepaard gaan met onweer, windstoten en mogelijk hagel. Lees verder.

8. Opnieuw files op Franse snelwegen verwacht (22 juli 2011)
Voor ongeveer 1,2 miljoen Nederlanders begint dit weekend de zomervakantie en velen van hen vertrekken naar Frankrijk. Er wordt dan ook veel drukte verwacht op de Franse snelwegen, zo meldt de ANWB. Lees verder.

9. Filmrecensie Les Petits Mouchoirs (13 januari 2011)
Het is de derde speelfilm van de Franse regisseur Guillaume Canet en het was een grote filmhit in Frankrijk. Les Petits Mouchoirs was met zo’n vijf miljoen bezoekers de best bezochte film van 2010 in Frankrijk, en dat schept hoge verwachtingen voor de internationale release. Die verwachtingen maakt Canet ruimschoots waar. Lees verder.

10. Hoogzwangere Carla Bruni: ‘Ik zit er doorheen’ (24 september 2011)
Carla Bruni, die inmiddels acht maanden zwanger is, kan niet wachten totdat haar kindje geboren wordt. Ze is haar zwangerschap meer dan zat! De 43-jarige Franse presidentsvrouw moet van haar artsen veel rust houden, om een vroeggeboorte te voorkomen. “Eerlijk gezegd, ik zit er doorheen: ik moet zoveel mogelijk zitten of liggen, en ik mag niet roken of wijn drinken,” aldus Carla Bruni tegenover de Franse krant Le Parisien. Lees verder.

 

Lees ook:Hoogzwangere Carla Bruni: ‘Ik zit er doorheen’
Lees ook:Nederlandse overleden na noodweer op camping
Lees ook:Moeder Carla Bruni opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Carla Bruni is zwanger: de foto’s!
Lees ook:‘Carla Bruni opnieuw zwanger’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>