Miss Frankrijk 2009 is bekend

Chloé Mortaud, Miss Albigeois-Midi-Pyrénées, is zaterdagavond verkozen tot Miss Frankrijk 2009. De 18-jarige studente internationale handel haalde het van 35 andere Franse schoonheden. Chloé is 1,80 meter lang, heeft bruine ogen en donkerbruin haar. Ze werd verkozen door de televisiekijkers van TF1 en door een jury van bekende figuren. 

De nieuwe Miss werd op het einde van de avond gekroond, maar dat gebeurde niet zoals gebruikelijk door de vorige Miss. Die was immers niet welkom. Miss Frankrijk 2008, Valérie Bègue, was kort na haar verkiezing in opspraak gekomen nadat er enkele suggestieve foto’s van haar in de media verschenen waren. Erg pikant waren de foto’s niet, maar de voorzitster van het Miss Frankrijk-comité, Geneviève Fontenay, wilde de miss meteen onttronen. Dat lokte heel wat protest uit. Uiteindelijk mocht het meisje haar kroontje en titel toch behouden.

Bron: De Tijd

Lees ook:Miss Nationale krijgt ei naar haar hoofd gegooid (video)
Lees ook:“Miss Universe verkiezing te vulgair voor Miss France”
Lees ook:Wordt Virginie de nieuwe Miss World?
Lees ook:Wie wordt Miss France?
Lees ook:Kandidate stapt uit Miss France verkiezing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>