“Miss Universe verkiezing te vulgair voor Miss France”

Genevieve_de_FontenayVanavond wordt de Miss Universe verkiezing 2010 gehouden in Las Vegas. Maakt Miss Frankrijk Malika Ménard kans om te winnen? Nee. Dat heeft Geneviève de Fontenay (foto links), de voormalige directrice van het Comité Miss France, in een interview gezegd met het Franse tijdschrift Voici.

Dat ze denkt dat Malika niet gaat winnen, ligt echter niet aan Miss France zelf, integendeel. De Fontenay vindt Malika “een charmante, jonge vrouw met een heel mooi gezicht”.  Verder zei ze: “Ik ben dol op haar. We hebben regelmatig contact via sms. Ik heb haar zelfs nog een berichtje gestuurd voor haar verjaardag. Maar het zou me verbazen als ze zal winnen. Ze heeft niet het imago dat de organisatoren van Miss Universe zoeken.” Volgens De Fontenay is de mondiale verkiezing te “vulgair” geworden. “Die meisjes zijn bereid tot alles, zelfs met blote borsten poseren. Malika lijkt zich niet erg op haar gemak te voelen tussen die vrouwen. Het is zonde van haar tijd dat ze daar zit.”

De Fontenay vindt dat de verkiezing zich de laatste jaren slecht heeft ontwikkeld. Ze is vooral niet te spreken over het idee dat de meisjes in body painting gaan paraderen op de catwalk, wat dit jaar voor het eerst zal gebeuren.

Aan de Miss Universe verkiezing doen 83 vrouwen uit verschillende landen mee. Naast Miss France doet ook Miss Nederland Desirée van den Berg een poging om de felbegeerde titel te bemachtigen.

Lees ook:Wordt Virginie de nieuwe Miss World?
Lees ook:Miss Nationale krijgt ei naar haar hoofd gegooid (video)
Lees ook:Kandidate uit Miss France verkiezing gezet
Lees ook:Kandidate stapt uit Miss France verkiezing
Lees ook:Wie wordt Miss France?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>