Tips om eruit te zien als een echte Française

Op de internetsite VrouwOnline vond ik een leuk artikel met tips om jezelf om te toveren tot een echte Franse diva. Hieronder een stukje daaruit.

Een onschuldige uitstraling en tegelijk een echte femme fatale! Wil jij dat ook? Het belangrijkste woord hier is stijl – wat in dit geval neerkomt op het aloude spreekwoord 'less is more'. Tips voor een Franse diva-stijl:
• Draag de mooiste lingerie uit je kast (of ga winkelen natuurlijk – hoeveel redenen heb je nodig om een nieuw setje te kopen?). Mooi en sexy ondergoed zorgt ervoor dat je je goed voelt en de juiste uitstraling hebt.
• Draag een jurk. Een doorknoopjurk is helemaal in de Franse stijl en die zijn momenteel volop te koop! Combineer bijvoorbeeld met een klein tasje en een ceintuur in dezelfde kleur als je schoenen.

• Een Bretons streepjes t-shirt (eventueel met bijpassende baret) is een all-time classic. Jean Paul Gaultier draagt ze ook nog steeds! Erg leuk in combinatie met je nieuwe skinny jeans.
• Een decolleté is fantastisch, als je die hebt. Heb je weinig borsten dan kun je beter voor een boothals kiezen of een t-shirt zonder mouwen. Een mooie ketting of een sjaaltje om je nek maakt het helemaal af!
• Een andere Franse klassieker is natuurlijk de kokerrok…. erg chic en goed te combineren met een simpel t-shirtje of een klassieke overhemdblouse. Dit kan ook erg goed samengaan met de bermuda, vooral gecombineerd met hoge hakken.
• Vergeet niet een beetje van je favoriete Franse parfum op te doen. Rode lippenstift is ook een goed idee.

Lees de rest van het artikel op VrouwOnline

Lees ook:Het huishouden met de Franse slag, als een echte Parijse huisvrouw
Lees ook:Nieuw: Gratis app Plus France
Lees ook:‘Glampers’ in Frankrijk
Lees ook:Franse tegeltjeswijsheid
Lees ook:Word danser(es) in Disneyland Paris!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>