Vakantietips Frankrijk op vernieuwd Reizen.nl

Waar kun je lekker lunchen in Parijs? Wat zijn de mooiste hotels langs de Franse autoroutes? En wat zijn de nationale feestdagen van Frankrijk? Deze en nog veel meer andere informatie kun je allemaal vinden op Reizen.nl, de vernieuwde website van de redactie van REIZEN Magazine van de ANWB.

Op de website kun je niet alleen informatie vinden over Frankrijk, maar over honderden bestemmingen wereldwijd. Door middel van de ‘Reiswijzer’ tool kun je op basis van reisthema’s en periode een goede selectie vakantieadresjes vinden. Ook kun je reisgidsen, kaarten en boeken zoeken en aanschaffen en is er extra aandacht voor stedentrips met informatie van City-experts. Van elf steden, waaronder Parijs, heeft de site experts beschikbaar die een bijzondere band hebben met de wereldstad. Iedereen kan deze experts tot 31 december gratis vragen stellen over zijn of haar stad, een service die normaal gesproken is voorbehouden aan abonnees van REIZEN Magazine.

Kijk op www.reizen.nl

Lees ook:Nieuw: Glamping Magazine
Lees ook:Reisgids Parijs voor iPad gelanceerd
Lees ook:De Franse Dagen
Lees ook:Reisgids over Frankrijk op de Ipad
Lees ook:Vernieuwde Stadskaart van Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>