Annie Leibovitz fotografeert sterren als Disney figuren

Ter gelegenheid van nieuwe wereldwijde festiviteiten in de Disney Parken, zoals Disney’s Festival vol Magische Momenten in Disneyland Paris, heeft topfotografe Annie Leibovitz opnieuw sterren gefotografeerd als Disney figuren. Penelope Cruz en Jeff Bridges poseren als Belle en de Prins uit de beroemde Disney klassieker Belle en het Beest. Queen Latifah speelt de rol van de valse Ursula uit De Kleine Zeemeermin. En Olivia Wilde en Alec Baldwin zijn te zien als de Boze Koningin en de Spiegel uit Disney’s Sneeuwwitje.

Uniek
Speciale kostuums toverden de sterren om in de bekende Disney figuren, waarvan de eerste reeks foto’s in 2007 werd gepubliceerd. Uniek aan de nieuwe serie is dat er voor het eerst sterren in de huid van Disney schurken zijn gekropen. “Na de positieve ontvangst op de prachtige foto’s die Annie Leibovitz eerder voor Disney heeft gemaakt, konden we niet wachten om deze nieuwe beelden te delen”, aldus Tom Staggs van Walt Disney Parks & Resorts. “Annie Leibovitz weet Disney momenten perfect vast te leggen in haar foto’s en neemt de kijkers mee naar magische verre plekken, die een gevoel van nostalgie oproepen.” 

Schurk
Olivia Wilde vond de samenwerking met Leibovitz een bijzondere ervaring: “Ik heb altijd al met Annie willen werken. Ik was erg blij toen ze me voor deze foto vroegen omdat ik de combinatie Disney-Leibovitz erg passend vind. In de huid kruipen van één de meest iconische figuren uit onze kindertijd én gefotografeerd worden door een fotografe die de Disney sfeer perfect in haar foto’s kan weergeven: dat is uniek.” Ook Queen Latifah, die gefotografeerd is als de verschrikkelijke zeeheks Ursula uit De Kleine Zeemeermin, was meteen enthousiast toen ze voor dit project gevraagd werd. “Het is heerlijk om een schurk te spelen!”, aldus Queen Latifah. 

Festival
Op 6 april aanstaande start het Festival vol Magische Momenten in Disneyland Paris. De bezoekers worden verrast met maar liefst 14 bijzondere en magische momenten waardoor iedereen met een onvergetelijke herinnering weer naar huis gaat.

Kijk voor meer informatie over Disneyland Paris op: www.disneylandparis.nl

Lees ook:Wil jij de hoofdrol in de campagne van Disneyland Paris?
Lees ook:Griezelen in Disneyland Paris
Lees ook:Magische Momenten in Disneyland Paris
Lees ook:Zomer in Disneyland Paris
Lees ook:Disneyland Paris viert Halloween

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>