Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (6)

AnnecyMeer

Het meer van Annecy is blijkbaar een geliefd vakantieadresje van veel Nederlanders. De redactie van Frankrijkblog ontving voor de tweede keer een foto van het meer, in het kader van de ‘Fotowedstrijd: kiekjes uit la douce France’.
De prachtige foto hierboven is ingestuurd door Onno Mundt. Hij schrijft: “De cocktail van zon, bergen en natuurlijk water is onweerstaanbaar. Ik vind dat een zomerfoto als deze het meest tot zijn recht komt in zwart-wit. Meestal heeft dat iets kouds en grafisch, maar in dit geval noem ik het liever koel en toch broeierig. Het water lijkt wel olie, terwijl uitgerekend dit meer het schoonste van Europa zou zijn.”

Bedankt voor de mooie foto, Onno! Heb jij ook een prachtige foto gemaakt op vakantie in Frankrijk? Doe mee met de fotowedstrijd van Frankrijkblog en stuur je foto in! Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (8)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (5)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (4)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (10)
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (9)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>