Win DVD Les Petits Mouchoirs!

Het was de bestbezochte film van vorig jaar in Frankrijk, en dus kwam er ook een internationale release. Nadat de prachtfilm Les Petits Mouchoirs, van de Franse regisseur Guillaume Canet, eerder al in de Nederlandse bioscopen te zien was, verschijnt hij deze week op DVD in Nederland.

De openingsscène van Les Petits Mouchoirs speelt zich af in een nachtclub in Parijs, waar een groep vrienden wild aan het feesten is. Ludo (Jean Dujardin) verlaat de discotheek vroegtijdig en rijdt in het holst van de nacht op zijn motor door de Franse hoofdstad, als hij plotseling wordt aangereden door een vrachtwagen. Door Ludo’s ziekenhuisopname komt de vriendengroep voor een dilemma te staan. Hun jaarlijkse vakantie in het prachtige strandhuis van restauranthouder Max (François Cluzet) en zijn vrouw Véro (Valérie Bonneton) op Cap Ferrat stond gepland. Ze besluiten om er toch naartoe te gaan, en laten Ludo in het ziekenhuis in Parijs achter.

In de vriendengroep heeft iedereen zijn eigen problemen én geheimen. Marie (Marion Cotillard) heeft bindingsangst, Vincent (Benoît Magimel) worstelt met homoseksuele gevoelens, Éric (Gilles Lellouche) is een vreemdganger die het niet kan verkroppen als hij wordt gedumpt, en Antoine (Laurent Lafitte) kan zijn ex Juliette (Anne Marivin) niet vergeten. Ze proberen te doen alsof er niets aan de hand is, maar houden zij dit vol? (Lees de gehele filmrecensie en het interview met regisseur Guillaume Canet).

Van deze leuke DVD mag Frankrijk.blog.nl drie exemplaren weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Guillaume Canet heeft momenteel een relatie met de Franse actrice Marion Cotillard. Met welke bekende actrice was hij eerder getrouwd?

A) Audrey Tautou
B) Mélanie Laurent
C) Diane Kruger

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “DVD Les Petits Mouchoirs”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 26 mei 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de dvd thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Filmrecensie Les Petits Mouchoirs
Lees ook:Dé Franse filmhit van 2010
Lees ook:Marion Cotillard bevallen van zoontje
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Marion Cotillard weigert rol door zwangerschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>