Maîtresse van president Hollande eist 50.000 euro van roddelblad Closer

-

De affaire van de Franse president Hollande begint steeds meer op een klucht te lijken. Nadat het nieuws bekend werd dat hij al twee jaar een affaire heeft met de Franse actrice Julie Gayet, kreeg zijn vrouw Valérie Trierweiler een inzinking. Pas na een week bezocht Hollande haar gisteren in het ziekenhuis. Maar dat is niet het enige akkefietje.

Een twitteraar meldde deze week dat Julie zwanger zou zijn van de president. Vele media namen dit bericht over, maar de 41-jarige actrice ontkende dit donderdag direct op de Franse televisie. De tweet werd verwijderd, maar inmiddels was het gerucht al de wereld in en hadden zelfs serieuze kranten het bericht klakkeloos overgenomen.

Julie Gayet (41) eist nu 50.000 euro van het roddelblad Closer dat de affaire met Hollande naar buiten bracht. Een beetje vreemd natuurlijk, want je weet dat je als actrice een publiek persoon bent en als je de maîtresse bent van de president, dan kun je er vergif op innemen dat journalisten hier vroeg of laat achterkomen en het dan publiceren. Het roddelblad Closer is in ieder geval niet van plan excuses aan te bieden en brengt juist extra reportages naar buiten met bronnen die de relatie bevestigen.

We zullen zien hoe dit verhaal afloopt, waarschijnlijk niet als in sprookjes…

 

Lees ook:Franse president Hollande gaat vreemd
Lees ook:Trouwt president François Hollande met zijn maîtresse Julie Gayet?
Lees ook:Vermeende minnares president Hollande doet aangifte
Lees ook:Hollande in Holland
Lees ook:Vicepresident Joe Biden tegen Hollande: Don’t screw with my girlfriend!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maîtresse van president Hollande eist 50.000 euro van roddelblad Closer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>