Scholier gooit flesje naar Sarkozy

Tijdens een bezoek aan een school in Beauvais kreeg president Sarkozy een plastic waterflesje naar zich toe gegooid. Het voorval gebeurde dinsdagochtend rond 10.30 uur op het Charles Fauqueux college. Toen Sarkozy naar buiten stapte en werd omringd door leerlingen die hem een hand wilden geven, gooide één van de scholieren ineens met het flesje. Hij/zij kon niet goed mikken, want het flesje raakte Sarkozy nauwelijks.

De schoolleiding weet nog niet welke leerling precies met het flesje heeft gegooid, maar zegt dit, aan de hand van camerabeelden, te gaan uitzoeken. De leerling staat zeker een straf te wachten, aldus het hoofd van de school.

Bron: Le Post.

Lees ook:Man van metroperron geduwd
Lees ook:Man gooit volledige inboedel op straat (video)
Lees ook:Jongen (11) hangt zichzelf op in school
Lees ook:Vrouw weigert hand Sarkozy (video)
Lees ook:Sarkozy geeft college over cinéma

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Scholier gooit flesje naar Sarkozy

  1. Ben Blog

    Beste Helene, van harte gefeliciteerd met je eerste berichten. Veel plezier en succes met het bloggen. We maken er wat moois van!

      /   Reply  / 
  2. Willemjin

    Hé Helene! Wat leuk, een nieuwe stap! Gefeliciteerd! Leuk om te zien dat je een combinatie hebt gevonden van je studies Frans en Journalistiek! Geniet ervan! Dikke zoenen, Willemijn

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>