Rachida Dati 5 dagen na bevalling weer aan het werk

Het is haast niet te geloven: vrijdag is de Franse minister van Justitie, Rachida Dati, via een keizersnede bevallen van haar eerste kind en vandaag is ze alweer op haar werk verschenen. Volgens diverse Franse media nam Dati uren na haar bevalling alweer stukken door. Als je het mij vraagt: ik vind het onverantwoord. Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar baby.

 

De 43-jarige politicus heeft altijd gezegd dat zwangerschap ‘geen ziekte is’. Vanochtend heeft ze de kliniek verlaten waar ze door middel van een keizersnee haar dochter Zohra ter wereld bracht. Om 11 uur zat ze weer bij een bijeenkomst van de Raad van Ministers, om vervolgens een presentatie bij te wonen.

In Frankrijk wordt druk gespeculeerd over de vader van Zohra, maar Dati weigert prijs te geven wie de vader is: ‘Mijn leven is geen roman.’
Een aantal namen duikt op: de Franse minister van Buitenlandse Zaken, Bernard Laporte, de minister van sport Dominique Desseigne en de oud-premier van Spanje José Maria Aznar.
De broer van Nicolas Sarkozy, François Sarkozy, bezocht zondag de kliniek, waarna nog meer geruchten de wereld in werden geholpen. 
 

Bron: Maartje Willems voor Elsevier

Lees ook:Rachida Dati bevalt van een meisje
Lees ook:Franse minister van Justitie Dati vertrekt
Lees ook:Franse oud-minister verwart “fellation” met “inflation”
Lees ook:Rap over verspreking Rachida Dati
Lees ook:Bertrand weg, Hortefeux en Besson nieuw, Lagarde en Dati blijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>