Video van de dag: Kat vliegt mee met zweefvliegtuig

kat

Een wel heel opmerkelijke video heeft ons vanuit Frans-Guyana bereikt: een kat vliegt mee met een zweefvliegtuig. Uiteraard vliegt het huisdier niet expres mee. Pas in de lucht komt de piloot erachter dat er een verstekeling op de vleugel zit. Het lijkt erop dat zijn medepassagier niks doorheeft. Misschien is dat maar beter ook. Zie hier de opmerkelijke video van de kat die meevliegt:

Lees ook:Triest record: Duizend inbraken per dag in Frankrijk
Lees ook:Ontdek het Louvre
Lees ook:Les Marseillais reviennent
Lees ook:Tweede besmetting Coronavirus in Frankrijk
Lees ook:Met een zelfgemaakt vliegtuig het kanaal over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>