Droombaan beschikbaar: Luxe Frans hotel testen met een salaris van 2000 euro

droombaan

Een luxe hotel in Frankrijk heeft een droombaan beschikbaar: Hotelkamers testen en beoordelen. En goed nieuws voor wie geen Frans spreekt: ook Engelssprekende testers zijn welkom.

Het salaris voor de droombaan is 2000 euro voor 42 dagen testen. Het hotel zoekt iemand die iedere kamer wil uitproberen en daarbij ook goed op de roomservice wil letten. Daarnaast moet je alle faciliteiten uitproberen, zoals een spa-behandeling ondergaan, sporten in de fitnessruimte, een filmpje pakken in de bioscoop of een ritje maken in de elektrische BMW van het hotel.

De tester zal daarnaast de plaatselijke restaurants uitproberen en de wijnroute des Grands Crus testen. De reviews hierover worden opgenomen in een gids voor toekomstige gasten.

Het hotel opent medio december in Dijon en wil dat alles dan tiptop in orde is. De tester moet ervoor zorgen dat de laatste puntjes op de i worden gezet.

Tot nu toe hebben meer dan 300 mensen gesolliciteerd op de baan, van studenten tot gepensioneerden.

Voor de baan moet je wel van deze tijd zijn, want je wordt geacht tweets, facebookberichten en reviews te schrijven. Daarnaast wil het hotel dat je foto’s neemt en je ervaring deelt met blogs.

De gelukkige winnaar van de baan mag volgende maand aan de slag.

Om te solliciteren neem je contact op Clémence Carminati van Vertigo Hotel via [email protected] of telefonisch op +33 (0) 7 71 04 04 97.

Lees ook:Vliegtuig van de baan op vliegveld Parijs
Lees ook:Toch een geweten?
Lees ook:Hotel in Toulouse is beste van Frankrijk
Lees ook:Bootjes kijken in Porte Versailles Parijs
Lees ook:Geld over? Koop een hotel voor 18 miljoen euro in Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>