Helicopter voor Opéra na steekpartij

800px-Facade_opera_GarnierHet gebeurt niet elke dag dat een helicopter landt vlak voor Opéra Garnier in Parijs. Toch was dit afgelopen weekend het geval, zo laat onderstaande video die een voorbijganger maakte, zien. De helicopter werd ingezet om een zwaargewonde 31- jarige man, die even daarvoor was neergestoken, naar het ziekenhuis te vervoeren.

De man had samen met zijn vrouw op een terras aan Place Estienne-d’Orves, in het 9e arrondissment, gezeten. Volgens ooggetuigen werd hij ineens aangevallen door twee jonge mannen. Een van hen sloeg een glas kapot en sneed het slachtoffer vervolgens met een stuk glas in zijn nek. Daarna gingen de daders er vandoor. Het slachtoffer verloor ontzettend veel bloed, en is dus per helicopter naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou tegen een ooggetuige hebben gezegd dat hij de daders niet kende. Het is onbekend hoe het met de man gaat.

Bron: Le Parisien. Bron video: Infiniclick.

Lees ook:Twee doden bij schietpartij Parijs
Lees ook:Vijf jonge vrouwen verkrachten vrouw
Lees ook:Miljoenenroof bij diamantair Printemps
Lees ook:Lift stort naar beneden in Parijs: één dode en twee zwaargewonden
Lees ook:Gewonden bij schietpartij op Corsica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>