Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp is een verwend krengetje

Vanessa Paradis met Lily-Rose

Vanessa Paradis met Lily-Rose

Lily-Rose Depp (15) heeft gisterenavond voor het eerst een officieel mediamoment gehad. Het meisje ging met haar moeder Vanessa Paradis mee naar een Chanel modeshow in New York. Waar andere pubers lyrisch zouden zijn van zo’n luxe VIP-avond, kon er bij de miljonairsdochter geen lachje van af.

verveeld

Nu is het nogal gemeen om een tienermeisje direct een ‘verwend krengetje’ te noemen, maar ach, ze is Frans, dochter van twee bekende supersterren en haalt waarschijnlijk haar neus op bij een nietszeggend blog als dit. Dus let’s continue: Het kind is saai! Lily-Rose stond als een verveelde puber op de rode loper en had er schijnbaar nauwelijks plezier in om gefotografeerd te worden. Nu hebben Fransen wel vaker een zure kop, onder het mom ‘hautain’ of ‘chique’, maar LR had er gewoon de balen in dat ze met moeders mee moest en niet alleen op stap mocht. “Maar mam, ik ben al 15!! En IK heb die uitnodiging gekregen. Waaaaaaaaaaaaaaroooooooom mag ik niet allleeeheeen?!”. Maar Vanessa is ook niet gek. Terwijl papa Johnny de bloemetjes buitenzet en superjachten weggeeft aan zijn nieuwe veel te jonge vrouw, wil Paradis haar dochter waarschijnlijk beschermen voor alle mannen die graag zouden daten met deze jonge prachtige vrouw.

Overigens werd Vanessa Paradis zelf op haar 15de wereldberoemd met het nummer Joe le Taxi. Zo, nu voel jij je ook weer oud. Fijne dag nog, au revoir!

Lily-Rose-Depp

 

Lees ook:Lily-Rose Depp gezicht van Chanel
Lees ook:Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp speelt in film
Lees ook:Vanessa Paradis en Johnny Depp uit elkaar?
Lees ook:Vanessa Paradis ontkent breuk met Johnny Depp
Lees ook:Vanessa Paradis draagt verlovingsring in Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>