Carla Bruni gezicht van nieuwe campagne Bulgari

Carla_Bruni-SarkozyCarla Bruni pakt haar modellencarrière weer op. Nadat de 45-jarige voormalige presidentsvrouw eind vorig jaar de cover van de Franse Vogue sierde, heeft ze nu weer een grote modellenklus te pakken: ze is het gezicht van de campagne van de nieuwe juwelenlijn van Bulgari.

Bruni werd onlangs in Parijs gespot met de fotograaf Terry Richardson. Vermoedelijk waren zij aan het werk voor de campagne, zo meldt de Britse Vogue op haar website.

In de jaren 90 maakte Bruni naam in de modewereld. Ze liep modeshows voor Chanel, Christian Dior en Yves Saint Laurent. In 1997 maakte ze de overstap naar de muziekwereld. Nadat ze de toenmalige president Nicolas Sarkozy trouwde in 2008, stopte ze tijdelijk met werken. Nu is ze weer helemaal terug: zowel in de mode- als de muziekwereld: volgende maand komt haar nieuwe album Little French Songs uit.

Bron: Vogue UK.

Lees ook:Nieuwe modellenklus voor Carla Bruni
Lees ook:Carla Bruni brengt hommage aan Charles Aznavour
Lees ook:Carla Bruni siert cover Franse Vogue
Lees ook:Carla Bruni pakt muziekcarrière weer op
Lees ook:Filmrecensie “Yves Saint Laurent: L’amour fou”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>