Modeshow in Disneyland Paris

Colored dressDisneyland Paris verlengt haar 20e verjaardag. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Disney internationale ontwerpers gevraagd een outfit te maken geïnspireerd op één van de iconische Disneyfilms.

De ontwerpes zijn onder anderen Olcay Gulsen van het Nederlandse merk SuperTrash, Alber Elbaz van het Franse Lanvin, de Britse ontwerpers Sister by Sibling en de Ierse Philip Treacy. Op zaterdag 23 maart worden alle creaties onthuld tijdens een modeshow in Disneyland Paris.

Olcay Gulsen van SuperTrash heeft haar inspiratie gehaald uit de Disneyfilm The Lion King. Het moraal in de meeste Disneyfilms is dat het goede altijd het kwade overwint. De SuperTrash outfit is geïnspireerd op het pure en onschuldige gevoel van de Afrikaanse natuur, een plek waar alle dieren in harmonie naast elkaar leven. Het krachtige silhouet gecombineerd met de weelderige shapes aan de onderkant van de jurk uitgevoerd in een goudprint doet recht aan het magische gevoel rondom The Lion King.

“Simba wordt volwassen,” aldus Olcay Gulsen. “Hij groeit op en wordt een sterk en krachtig individu met trots en schoonheid. Dat laat het ontwerp ook zien, de outfit is krachtig en uitgesproken. Naast trots op het ontwerp ben ik ontzettend vereerd dat Disney mij naast de andere toonaangevende ontwerpers heeft gevraagd voor dit bijzondere project. Een meisjesdroom!”

Foto: Disneyland Paris.

Lees ook:Disneyland Paris verlengt 20e verjaardag
Lees ook:Finalisten The Voice Kids in show Disneyland Paris
Lees ook:Wil jij de hoofdrol in de campagne van Disneyland Paris?
Lees ook:Gratis verjaardagsfeest Disneyland Paris trekt 7000 Nederlanders
Lees ook:Disneyland Paris bestaat 20 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>