Thalys wordt ‘Jean Paul Gaultier-trein’

De Franse mode-ontwerper Jean Paul Gaultier heeft de Thalys, de hogesnelheidstrein tussen Parijs en Amsterdam, in een nieuw jasje gestoken.

Het interieur van de trein is onder andere bekleed met de beroemde Bretonse strepen, een handelskenmerk van Gaultier. Ook zette de ontwerper zijn handtekening op de locomotief. In de Thalys is een overzichtstentoonstelling over zijn werk te zien.

Gaultier is momenteel in Nederland. Op 9 februari opent hij een pop-up store in de Bijenkorf in Rotterdam, waar kleding en accessoires van Gaultier worden verkocht. De pop-up store blijft zo’n vier weken open. Ook is Gaultier aanwezig bij de opening van de tentoonstelling The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk. Die expositie is van 10 februari tot 12 mei 2013 te bezichtigen in de Kunsthal in Rotterdam.

Bron: HLN.

Lees ook:Jean Paul Gaultier opent pop-up store in Rotterdam
Lees ook:Expositie Jean Paul Gaultier in Rotterdam
Lees ook:Luxe thee- en koffiemerk Dammann uit Parijs in Nederland te koop
Lees ook:Jean Paul Gaultier verlaat Hermès
Lees ook:Jean Paul Gaultier ontwerpt colaflesjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>