Christian Louboutin ontwerpt muiltje Assepoester

De Franse mode-ontwerper Christian Louboutin heeft het glazen muiltje van Assepoester in een nieuw jasje, eh, schoentje gestoken. Tijdens de Haute Couture Fashion Week in Parijs is zijn moderne versie van het legendarische muiltje onthuld.

De schoen is gemaakt van verfijnd kant en is versierd met kristallen. Op het muiltje zijn twee vlinders te zien: de één zit op de voorschoen, terwijl de andere bijna bovenop de met kristal bedekte hiel zit en de enkel zachtjes streelt. Uiteraard heeft het muiltje de bekende rode zool van Louboutin, het handelskenmerk van de Franse ontwerper.

“Assepoester is niet alleen een iconisch personage als het gaat om schoonheid, gratie en sprookjesachtige liefde, maar ook om schoenen,” aldus Louboutin. Aanleiding voor The Walt Disney Company om de Franse ontwerper te vragen een nieuwe versie van het muiltje van Assepoester te ontwerpen, is de aanstaande dvd-release van de Disney-klassieker. Assepoester is vanaf 12 september verkrijgbaar op DVD en voor het eerst in high definition op Disney Blu-ray™.

Lees ook:Christian Louboutin lanceert cosmeticalijn
Lees ook:Christian Louboutin ontwerpt sneakers
Lees ook:Voor 7.000 euro aan schoenen
Lees ook:Disneyland Paris verlengt 20e verjaardag
Lees ook:Magische Momenten in Disneyland Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>