Yes We Camp Marseille!

Wie zich verdiept in het grote activiteitenboek (bidboek) van Marseille Culturele Hoofdstad 2013 weet dat er in de havenstad ontzettend veel te zien, te beleven en te ontdekken is dit jaar. Maar wellicht is dit kleine maar spannende project je nog niet opgevallen: ‘Yes We Camp Marseille’, www.yeswecampmarseille.org. Een alternatieve stadscamping, speciaal gemaakt voor Marseille 2013. Pak de boot naar het strand van Estaque, waar je kunt kamperen in gekke tenten, caravans en boomhutten, waar bekende en onbekende kunstenaars bij elkaar komen, waar gemusiceerd wordt, waar workshops plaatsvinden, waar alles ecologisch is, waar je kunt fietsen (zeldzaam in Frankrijk!), lekker eten kunt kopen, kunt relaxen… waar alles mogelijk is.

Het hippieleven van 2013, maar dan cultureel verantwoord. Met de wind in je haren en het geruis van de zee (en verre stadsgeluiden) op de achtergrond…  Wij houden de voorbereidingen van dit alternatieve culturele plekje in de gaten. En we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. A plus tard!

165443_549289011757832_430497577_n

Lees ook:Marseille en 2CV, een tour door de havenstad
Lees ook:Marseille is Culturele Hoofdstad van Europa 2013
Lees ook:Fietsende Fransen zijn gevaar op de weg
Lees ook:Wat doet de president in zijn vakantie?
Lees ook:SNIA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>