Franse ouders opgepakt na foto van hun mishandelde baby op Facebook

FB

Een Frans koppel is opgepakt nadat ze een foto van hun mishandelde baby op Facebook hadden geplaatst. De ouders hadden blijkbaar niet door hoe ernstig hun gedrag was.

De vader en moeder zijn maandag opgepakt in het Franse Aisne voor het slaan van hun 1-maand oude baby. Een buurman had alarm geslagen, nadat ze een foto van de baby op Facebook had gezien die ‘abnormaal’ was.  Toen de politie aan de deur kwam, was de baby er nog erger aan toe dan op de foto (welke direct is verwijderd van Facebook).

De baby is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis van Amiens in de regio Somme. De baby had interne bloedingen en kneuzingen en moet voorlopig op de intensive care blijven.

Het echtpaar van rond de twintig jaar oud is in voorlopige hechtenis genomen. Vandaag moeten ze voor de rechter verschijnen.

Lees ook:Treinverkeer ontregeld na steekpartij
Lees ook:Jongen bedolven onder meter zand
Lees ook:Tiener steekt zichzelf in brand
Lees ook:Vrouw die baby uit raam gooide, ligt in ziekenhuis
Lees ook:Baby dood na paniek over ‘naakte duivel’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>