Fotografe Kate Barry, dochter van Jane Birkin, pleegt zelfmoord

Kate Barry met moeder Jane Birkin en stiefvader Serge Gainsbourg

Kate Barry met moeder Jane Birkin en stiefvader Serge Gainsbourg

Jane Birkin (links) en dochter Kate Barry

Jane Birkin (links) en dochter Kate Barry

De Franse fotografe Kate Barry is gisteren overleden in Parijs nadat ze uit het raam van haar appartement op de vierde etage sprong. De 46-jarige artieste leed wellicht aan depressies, in haar appartement in het 16de arrondissement werden antidepressiva aangetroffen. Ze had haar deur aan de binnenkant op slot gedraaid.

Kate Barry is de dochter van Jane Birkin en van wijlen John Barry, de Britse componist van filmmuziek (onder andere voor verschillende James Bond-films). Ze is ook de halfzus van de Franse actrices Charlotte Gainsbourg en Lou Douillon. Barry laat een zoon van 26 na. Haar laatste collectie hing tot eind november in galerij Cinéma in het derde arrondissement onder de naam Point of view. Portraits. Natures mortes. 

 

Lees ook:Serge Gainsbourg krijgt eigen tuin
Lees ook:Charlotte Gainsbourg bevallen van zoontje
Lees ook:Charlotte Gainsbourg op Europese tournee
Lees ook:Jane Birkin zingt Serge Gainsbourg in Carré
Lees ook:Privébeelden van Serge Gainsbourg en Jane Birkin openbaar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fotografe Kate Barry, dochter van Jane Birkin, pleegt zelfmoord

  1. Liz

    Triest! Het is zeer goed mogelijk dat Kate het slachtoffer is van de bijwerkingen van haar medicijn. Ik hoor regelmatig berichten over agressie en zelfmoord als gevolg van gebruik van antidepressiva.

      /   Reply  / 
  2. Luc

    Hallo Liz,

    Ook wijlen onze en mijn (tweelings) broer nam zovele slaapmiddelen en andere zaken? in om zich “goed” te voelen in de maatschappij,weliswaar na familie- en relatieproblemen, dat hij zich in juli 2004 voor een trein gooide.(hij was slechts 42)en liet een dochter na, toen van 14.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>