Vanessa Paradis en Johnny Depp weer samen?

Vorig jaar scheidde het koppel Paradis-Depp. Toch bleven Johnny en Vanessa erg close. Ze werkten zelfs samen aan een lied van de nieuwste cd van Vanessa Paradis, ‘Love Songs’. Het album prijkt overal in Frankrijk in de cd-rekken. Ook tijdens de promotie van ’Love Songs’ worden ze vaak samen gespot. Toeval? Of bloeit er toch weer iets op tussen de twee?

Vanessa-et-Johnny-Depp-eternel

‘Avec Johnny Depp, c’est éternel,’ verklaarde Vanessa Paradis de afgelopen week nog aan de Franse bladen. Eerder schreven de bladen dat Johnny haar graag terug wilde. Zij spotten hem zelfs af en toe weer in Fréjus, waar het gezin Depp een groot deel van het jaar woont/woonde. Vanessa antwoordde daarop: ‘Soms hoop je iets… Of het lukt, weet je niet.’ Ze vervolgde: ‘De liefde is er altijd. De ene keer gaat het goed, de andere keer niet. Liefde is niet gemakkelijk.’ Enigszins geïrriteerd schreven de journalisten dat Vanessa goed is in het uitspreken van vage zinnen. Want wat kunnen ze hier nu mee?

Het is wel duidelijk dat Frankrijk hoopt dat Johnny en Vanessa weer een liefdeskoppel worden. Nu zij zelf nog.

 

Lees ook:Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp speelt in film
Lees ook:Vanessa Paradis en Johnny Depp uit elkaar?
Lees ook:‘Vanessa Paradis krijgt 125 miljoen van Johnny Depp’
Lees ook:Vanessa Paradis ontkent breuk met Johnny Depp
Lees ook:Lily-Rose Depp gezicht van Chanel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>