Sharon Stone gespot in Parijs

DSC00279Sharon Stone is de afgelopen dagen gespot in Parijs. De Amerikaanse actrice was naar de Franse hoofdstad gekomen om gisteravond het Peace One Day concert bij te wonen in Zenith. De stichting Peace One Day is opgericht door de Engelse filmmaker Jeremy Gilley en organiseert jaarlijks een “vredesdag”: Peace Day. Dit jaar wordt die dag op 21 september gehouden, maar gisteravond was er al een voorproefje in Parijs.

Naast de 52-jarige Stone waren ook andere beroemdheden als Marion Cotillard, Youssou N’Dour en Jude Law naar het concert toegekomen. Toen Sharon Stone het Bristol hotel in Parijs uitliep, waar zij verbleef, stonden tientallen fans en fotografen haar op te wachten.

Stone deelde een paar handtekeningen uit en glimlachte vriendelijk voor alle camera’s, zoals je hieronder ziet in de fotoserie die Pure People maakte.

Lees ook:Concert Lady Gaga in Parijs afgelast
Lees ook:Missy Elliot zegt concert Parijs af
Lees ook:Natalie Portman nieuwe gezicht Dior
Lees ook:Vrouw weigert hand Sarkozy (video)
Lees ook:Sylvester Stallone op Franse voorpremière

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>