Klassiek Frans voor de Parker-twins

Sarah Jessica Parker (Foto: Flickr/Christopher Peterson)

Sarah Jessica Parker (Foto: Flickr/Christopher Peterson)

Sarah Jessica Parker, bekend van de tv-serie Sex and the City, heeft voor 12.500 euro de kinderkamer laten inrichten voor de tweeling die ze bij een draagmoeder verwacht. De stijl? “Klassiek Frans”, zo luidt het.

Parker en haar man Matthew Broderick willen dat de baby’s, twee meisjes, in luxe opgroeien. Zo gaven ze gezwind 4.100 euro uit aan een bedje en 4.400 euro aan een kast. De dubbele wieg met bekleding in Louis XIV-stijl kostte 3.500 euro en uit Europa lieten ze voor 1.100 euro een schommelpaard overvliegen.

Sarah, die ook een zoon van zes heeft, James Wilkie, heeft ook al aan de gardrobe voor de tweeling gedacht. Aa haar vrienden in de modewereld vraagt ze exclusieve kleertjes te maken. Zo is ze dol op de tutu-kleedjes van Isaac Mizrahi, en hem vroeg ze gepersonaliseerde exemplaartjes te maken. Voor de koude winters in New York staan al twee paar Ugg-laarsjes klaar. (bang/lb)

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook:Gaan Eva Longoria en Tony Parker scheiden?
Lees ook:Publiekspremière Haar naam was Sarah
Lees ook:Eva Longoria geeft scheiding toe
Lees ook:“Haar naam was Sarah” nu in de bioscoop
Lees ook:Franse actrice wordt Bondgirl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>