Familiedrama in Franse plaats Dampmart

In de Franse plaats Dampmart, ten oosten van Parijs, heeft vrijdag vermoedelijk een familiedrama plaatsgevonden. Een man trof zijn drie kinderen neergestoken aan toen hij thuiskwam van zijn werk. De moeder van de kinderen is opgepakt. Dat melden verschillende Franse media.

De vader is arts en had in de nacht van donderdag op vrijdag nachtdienst. Toen hij om 7.15 uur thuiskwam, kreeg hij de schrik van zijn leven. Zijn drie kinderen waren neergestoken. De man schakelde de hulpdiensten in. Zij troffen de levenloze lichamen van de twee jongste kinderen, jongens van 9 en 11 jaar, aan. Het andere kind, een meisje van 17, was nog in leven, maar bezweek later aan haar verwondingen.

De vader verkeert in shock. De moeder van de kinderen is opgepakt. De politie vermoedt dat zij de kinderen heeft neergestoken. Het gezin zou al langer problemen hebben.

Bronnen: HLN, Le Parisien.

Lees ook:Frans familiedrama met Nederlandse moeder
Lees ook:Jongetje (3) overlijdt in wasmachine
Lees ook:Meisje (4) verdronken in zwembad
Lees ook:Veertienjarig meisje doodt moeder
Lees ook:Rachida Dati bevalt van een meisje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>