Massale vechtpartij in pretpark

800px-Parc_Asterix_35In het Franse attractiepark Astérix heeft gistermiddag een grote vechtpartij plaatsgevonden. Zo’n dertig jongeren raakten slaags met elkaar na een ruzie over voordringen in de rij. Drie jongeren raakten daarbij gewond.

Het incident vond rond 15.00 uur plaats voor de attracties “Goudurix” en “Tonnerre de Zeus”. Een paar jongeren probeerden voor te dringen in de wachtrij. Toen anderen daar iets van zeiden, ontstond een woordenwisseling, die vervolgens ontaardde in een vechtpartij. De ene groep jongeren is afkomstig uit Gisors, de andere uit Val-d’Oise. De politie heeft twaalf jongeren opgepakt. Twee van hen zijn minderjarig.

Afgelopen mei vond in Astérix ook al een vechtpartij plaats. Toen wilde een groep jongeren eveneens voordringen in een wachtrij, maar weigerde een jongen voor hen uit de weg te gaan. Toen die jongen even later met mijn ouders zat te picknicken, werd hij aangevallen en in elkaar geslagen door de groep jongeren. De directie van het attractiepark heeft destijds aangifte gedaan tegen de jongeren, twee van hen werden opgepakt.

Het attractiepark Astérix, in de buurt van Parijs, trekt zo’n 1,8 miljoen bezoekers per jaar.

Bron: Le Parisien.

Lees ook:In elkaar geslagen jongen (14) in coma
Lees ook:Jongen bedolven onder meter zand
Lees ook:Tiener gijzelt kinderen op Franse school
Lees ook:Vastgebonden jongen (10) valt uit raam
Lees ook:Lift stort naar beneden in Parijs: één dode en twee zwaargewonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>