Aanval van bijen: vier mensen in het ziekenhuis

De duiventil waarin de expositie werd gehouden

De duiventil waarin de expositie werd gehouden

Leuk, een dagje uit… totdat het plotseling omslaat in een horrorscenario. Zaterdagmiddag werden bij een kunsttentoonstelling in het Château d’Ardennes, tussen Angoulême en Cognac, tien mensen aangevallen door een bijenzwerm. Vier van hen belandden, twee Franse en twee Engelse vrouwen, belandden in het ziekenhuis.

De vrouw die er het ergst aan toe was, was wel 500 keer gestoken, vooral in haar gezicht, haar nek en hals. De eigenaresse van de galerie, gevestigd in een oude duiventil, schoot de slachtoffers te hulp en gaf hen handdoeken om zich te beschermen. Intussen had iemand de brandweer gebeld, die snel ter plaatse was.

Twee brandweermannen werden ook gestoken, maar de kinderen van de eigenaresse die buitenspeelden, bleven ongedeerd. Eén vrouw vluchtte naar haar auto, maar werd juist daar aangevallen door bijen die door de open raampjes naar binnen waren gevlogen.

Vier mensen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar mochten ‘s avonds alweer naar huis. Volgens de eigenaresse van de duiventil is zoiets nog nooit eerder voorgekomen. De brandweer heeft gezocht naar het bijennest, maar niets gevonden. Het ging waarschijnlijk om een reizende zwerm, op zoek naar een nieuwe plek om zich te nestelen.

Bron: Sud Ouest

Lees ook:Jongeren filmen aanval van vier meiden op 20-jarige vrouw
Lees ook:Franse vrouw steekt zich in brand na uitwijzing van vriend
Lees ook:Abortus bij verkeerde vrouw in Frans ziekenhuis
Lees ook:Vier kinderen omgekomen in brand
Lees ook:Drie doden bij ongeluk tijdens canyoning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>