Franse verslaafden in hospitaal door slechte cocktail

In de buurt van Parijs zijn 26 drugsverslaafden in het ziekenhuis opgenomen nadat ze het slachtoffer waren geworden van een overdosis, waarschijnlijk veroorzaakt door verkeerde mengeling van verscheidene drugs en of geneesmiddelen, aldus HLN.

Het aantal getroffen mensen kan nog hoger oplopen, zo liet een gerechtelijke bron weten. Niemand is overleden en de slachtoffers, die meestal in een coma verzeild geraakten, verkeren niet in levensgevaar. Zes gevallen werden opgetekend in de Val-d’Oise, de andere in Seine-Saint-Denis.

De hulpdiensten vonden de slachtoffers in hun auto of langs de weg, zo liet het parket van Bobigny weten. Volgens een eerste onderzoek zou een cocktail van onder andere heroïne en Xanax aan de basis gelegen hebben van de problemen. Xanax vermengd met heroïne zorgt voor een “dubbel effect” en kan een coma veroorzaken.

Lees ook:Dode man in Kanaaltunnel
Lees ook:Twee doden bij schietpartij Parijs
Lees ook:Man pleegt zelfmoord met tweejarig dochtertje in zijn armen
Lees ook:41ste Saint-Denis Festival van start
Lees ook:Dodental na overstromingen loopt op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>