Maison de la France zoekt 22 enthousiaste Frankrijkgangers

Het Frans Verkeersbureau in Nederland, Maison de la France in Amsterdam, is op zoek naar 22 enthousiaste Nederlandse ´Frankrijkgangers´. Zij zullen in de nieuwe toeristische marketingcampagne 2009 de rol van ambassadeur voor een bepaalde regio of streek gaan vervullen, zo bericht TourPRess Holland.

In haar nieuwe marketingcampagne wil Maison de la France Nederlanders centraal stellen, die regelmatig naar Frankrijk op vakantie gaan, er gewoon graag komen of in Frankrijk wonen.

´De 22 te selecteren Nederlandse francofielen worden de ambassadeur, oftewel ‘gids’, van een bepaalde regio in Frankrijk´, aldus de directeur van Maison de la France in Nederland, Vincent Toulotte, in een wervende oproep. 'Heeft men zelf al een favoriete regio of streek dan is dat helemaal mooi! De echte Frankrijkkenners weten tenslotte de ‘echt’ leuke plekjes en pareltjes van de streek. En dat is vanzelfsprekend erg interessant voor de rest van Nederland die graag de desbetreffende regio wil bezoeken´, verwacht monsieur Toulotte.


Maion de la France zoekt 22 van deze Nederlandse ‘gidsen’ die elk een regio zullen vertegenwoordigen, onder andere op de informatieve website www.franceguide.com/nl. De ambassadeurs krijgen daartoe eind oktober, begin november individueel en gezamenlijk een fotoshoot in een Randstedelijke studio. Het resultaat daarvan is vooral bedoeld voor op de website, maar kan ook worden gebruikt voor de Franse publiekscampagne in andere media, zoals tijdschriften en outdoor-reclame.

Als ‘gids’ profiteert men van leuke voordeeltjes, zoals bijvoorbeeld entreekaarten voor beurzen, Franse streekproducten, kortingen en promoties bij Nederlandse touroperators, zo stelt Maison de la France de kandidaten in het vooruitzicht. Reiskosten voor de fotoshoots worden eveneens vergoed.

Informatie
Wie belangstelling heeft om mee te doen kan voor informatie terecht via [email protected]. Voor meer vragen kan men bellen met 020-5352126. 
www.franceguide.com/nl

Lees ook:De 22 gidsen voor Frankrijk zijn bekend en staan op de Vakantiebeurs paraat
Lees ook:De 22 gidsen en regio’s van Frankrijk
Lees ook:Franse Dagen in Nederland
Lees ook:Hoe Frans bent u?
Lees ook:Ontmoet Frankrijk op de Vakantiebeurs 2009

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Maison de la France zoekt 22 enthousiaste Frankrijkgangers

  1. L. v. Balkom

    Wij wonen al 10 jaar in de Vaucluse.
    We hebben 8 jaar in Valreas gewoond en hebben daarna een ruine opgeknapt en wonen nu al weer 3jaar in Entrechaux in de vallei tegen de toulourenc waar we het erg naar onze zin hebben. Het uitzicht op ons terras is de Mont Ventout.

      /   Reply  / 
  2. Michelle

    Hallo L, van Balkom,

    Wat leuk dat jullie in de Vaucluse wonen en het daar zo naar jullie zin hebben. Wellicht hebben jullie leuke tips over jullie regio waar wij op frankrijk.blog.nl wat mee kunnen doen en die de lezers zouden interesseren?
    Groet, Michelle

      /   Reply  / 
  3. L. v. Balkom

    Zoals u misschien wel weet worden er in vaison la romaine veel actieviteiten georganiseert door allerei organisaties en daarom is een bezoek aan het buro office du tourist zeker een goede aan rader . Maar er zijn ook heel veel wandelingen in allerlei gradaties van moelijkheid in de omgeving te doen . Van bergwandelingen tot voor iedereen zelfs met kinderen goed te doen ,zonder dat u vooraf allerlei trainingsprogrammas moet volgen . Ook crestet is zeker een bezoek waard daar vind je heel veel winkeltjes van kleine artiesten opgebied van schilderen en pottenbakken ook is het dorp opzich ook al heel mooi.
    Ook in Entrechaux word op dit moment de kapel bij de ruiene van het kasteel gerestoreert eenbezoek ook zeer zeker waard.
    De natuur is er heel mooi zeker nu met alle winter kleuren .

    Hopelijk heb ik hiermee uw intressen voor deze mooie streek geintresseerd .
    Groeten Lammie .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>