Nederlandse tieners verkopen Franse netwerksite

De Belgische site ZDNet laat weten dat de netwerksite Amiz.fr door twee Nederlanse tieners is verkocht aan een Frans bedrijf. "Nieuwe eigenaar is Hyves en Netlog te vlug af." is de ondertitel.

Een stukje uit het bericht:

"Twee jonge Nederlandse online ondernemers hebben de netwerksite Amiz.fr voor een aanzienlijk bedrag verkocht aan een Frans bedrijf. Hyves en Netlog, de twee grootste lokale spelers in de Benelux op dit gebied, hadden ook interesse.

De twee Nederlanders van 18 en 19 jaar oud verkochten het twee miljoen leden tellende Amiz.fr voor een onbekend bedrag aan Steek SA. Tegen Hyped.nl zegt medeoprichter Sebastiaan Moeys dat hij geen details bekend mag maken over de transactie. Hij voegt toe dat de verkoop hen "geen miljonair heeft gemaakt". Maar uit de belangstelling van zowel het Nederlandse Hyves.nl als het Belgische Netlog blijkt dat de twee niet met lege handen naar huis zijn gegaan."

Lees hier de rest van het artikel.

Lees ook:L’Oréal is grootste beautybedrijf ter wereld
Lees ook:Eerste HEMA vestiging in Frankrijk geopend
Lees ook:Ex van president Hollande wordt binnenkort miljonair
Lees ook:Alle TinTin-fans verzamelen!
Lees ook:Rijkste vrouw van Frankrijk verkoopt eilandengroep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>