Win schort Haute Cuisine!

Voor wie van koken houdt: de nieuwe Franse film Haute Cuisine biedt een kijkje in de keuken van het Franse Elyséepaleis. In de film komen allerlei heerlijke traditionele Franse gerechten voorbij. En wie zin heeft om die allemaal uit te proberen in de keuken, kan daar natuurlijk wel een mooi schort bij gebruiken! Daarom mag Frankrijk.blog.nl vijf schorten van Haute Cuisine weggeven.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een Haute Cuisine schort is de volgende prijsvraag beantwoorden:
De Franse keuken staat bekend om haar vele traditionele gerechten. Welk van de onderstaande gerechten is NIET typisch Frans (hoewel je het soms wel aantreft op menukaarten in Frankrijk)?

A) Coq au vin
B) Bouillabaisse
C) Moules-frites

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Haute Cuisine”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 1 november 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen het schort thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Haute Cuisine: koken in het Elysée
Lees ook:Haute Cuisine verschijnt op DVD
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win DVD-box Jacques Tati Collectie!

Geen reacties // Reageer