Patricia Kaas brengt hommage aan Edith Piaf

Patricia Kaas is in Nederland. De Franse zangeres treedt vanavond, dinsdag 27 november 2012, op in het Amsterdamse theater Carré.

Het optreden is onderdeel van haar “Kaas chante Piaf” tournee, waarin ze een hommage brengt aan de legendarische chansonnière Edith Piaf. In 2013 is het precies 50 jaar geleden dat Piaf, bekend van La vie en rose en Non, je ne regrette rien, overleed.

Met de tournee ”Kaas chante Piaf” doet Patricia Kaas maar liefst 45 landen wereldwijd aan. Ook heeft ze een gelijknamig album uitgebracht. In de nieuwe editie van Frankrijkmagazine En Route, die op 1 december in de winkels ligt, staat een groot interview met de Franse zangeres.

Lees ook:Patricia Kaas voor Frankrijk naar Eurovisie Songfestival
Lees ook:Carla Bruni brengt hommage aan Charles Aznavour
Lees ook:Patricia Kaas heeft zin in het songfestival
Lees ook:Nieuwe clip Superbus
Lees ook:Album Christophe Maé bereikt diamanten status

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>