Patricia Kaas heeft zin in het songfestival

Patricia Kaas gaat namens Frankrijk naar het songfestival in Moskou op 16 mei a.s. Haar festivalbijdrage Et s’il fallait le faire valt in de melancholische categorie. Het is een nummer van haar album Kabaret dat in januari verscheen.

Et s’il fallait le faire is een chanson dat je als vanzelf  meeneemt op een weemoedige en ook wel wat mysterieuze deining, door La Kaas expressief en met veel gevoel zongen. Volgens songfestivalwatcher Hijlco Span is het één van de pareltjes van het 54ste Eurovisie Songfestival. Kijk even mee naar een (Engelstalig) interview met Patricia Kaas: 

 

Kaas heeft nog even getwijfeld of ze wel ja zou zeggen, omdat het Eurovisie Songfestival precies op 16 mei zou vallen, de sterfdag van haar moeder. “Eigenlijk werk ik nooit op die dag”, zegt ze in een ander interview, dat hier te zien is.

Bron: esctoday.com

Lees ook:Gaat Frankrijk het songfestival weer eens winnen?
Lees ook:Helaas voor Kaas – en voor Frankrijk
Lees ook:Patricia Kaas brengt hommage aan Edith Piaf
Lees ook:Patricia Kaas voor Frankrijk naar Eurovisie Songfestival
Lees ook:Strauss-Kahn: ‘Ik was naïef’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>