Muziek: Kaas zingt Brel

Patricia Kaas: een Franse zangeres met een achternaam die ontegenzeggelijk Hollandse associaties oproept. Prachtige donkere stem heeft ze. Hier zingt ze samen met Mauranne het allerberoemdste lied van Jacques Brel, die dan weer uit België kwam.

Kijk en luister hieronder naar Ne me quitte pas, live gezongen door twee hele goeie zangeressen, begeleid door een dijk van een orkest. Zelfs Jacques komt nog even in beeld. Ik mis alleen de zingende zaag…

Lees ook:Muziek: Ik ga naar Frankrijk
Lees ook:Muziek: De gelukkige man – of toch niet?
Lees ook:Muziek: het Occitaanse volkslied
Lees ook:Gérard Lenorman zingt nog steeds zijn ballade
Lees ook:Madonna covert Jacques Brel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>