Fashion blooper: Prinses Caroline van Monaco draagt gympen naar Bal de la Rose

basket

Het Bal de la Rose is het meest prestigieuze gala van Europa. Alle rijken der aarde komen bijeen in Monte Carlo voor een avondje liefdadigheid en netwerken. Prinses Caroline van Monaco greep de gelegenheid aan om de nieuwste modetrend van Chanel te promoten: Sneakers onder een galajurk. Als chaperone had ze Karl Lagerfeld om haar keuze te verantwoorden. Maar Karl wordt ook een dagje ouder. Gympen zijn leuk voor jonge meiden, op straat, in de sportschool of thuis. Maar NIET voor een gala! Sorry Caroline, maar dit is echt een fashion blooper! We zien overigens wel dat ze een stok bij zich heeft, wat de suggestie wekt dat ze slecht ter been is. Vreemd, want we hebben niets over een ongeluk gehoord. En zelfs met een pijnlijk been had ze voor lage schoenen kunnen kiezen die er beter uitzien dan witte sportgympen. Karl, je zet de prinses voor schut met deze modemisser!

Het Bal de la Rose werd dit jaar voor de vijftigste keer gehouden. Het werd ooit opgericht door Grace Kelly om geld in te zamelen voor een goed doel.

Prinses Caroline met prinses Charlène van Monaco

Prinses Caroline met prinses Charlène van Monaco

Lees ook:Bal de la Rose in Monaco mist prinses Charlène
Lees ook:Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco straalt op Rode Kruis bal
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Koninklijke foto’s van prinses Charlène uit Monaco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>