Gastcolumn: Mode

Corejanne Lemmens, francofiel en docente Frans, schrijft deze week een gastcolumn. Ze heeft een modemagazine in handen en gaat gretig op zoek naar Franse termen. Frankrijk – en dan vooral Parijs – staat toch bekend om de mode? Maar nee, ze komt weinig Franse woorden tegen… Malheureusement. Lees hier haar column.

Lees ook:‘Coco Chanel was nazispion’
Lees ook:Parlez-vous céfran?
Lees ook:Brillenmode voor 2009: weg met de bling bling!
Lees ook:Marlies Dekkers wint Prix de la Mode
Lees ook:Musée de la Mode – Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>