Doop van de Koninklijke tweeling uit Monaco op 10 mei

doop

De doop van de Koninklijke tweeling uit Monaco is aanstaande zondag 10 mei. De zoon en dochter van prinses Charlène en prins Albert worden gedoopt in de Kathedraal op Le Rocher, nabij het roze kasteel. 

De ceremonie wordt geleid door de Franse aartsbisschop Bernard Barsi, die ook het huwelijk van Charlène en Albert sloot in 2011.

De peetoom en -tante van Jacques zijn Christopher Le Vine Jr (neef van Grace Kelly) en Diane de Polignac Nigra (weduwe van de Portugese graaf van Nigra). De peetoom en -tante van Gabriella zijn Gareth Wittstock (jongere broer van Charlène) en Nerine Pienaar (vrouw van de Zuid-Afrikaanse rugbyspeler François Pienaar).

De doop is tijdens de Katholieke Heilige Mis om 10.30. De ceremonie zal in zijn geheel worden uitgezonden op televisie via Monaco Info.

Gabriella Thérèse Marie en Jacques Honoré Rainier zijn 10 december 2014 geboren en aanstaande zondag dus precies vijf maanden oud. Na de doop volgt een receptie op het kasteel. Overigens woont het jonge gezin daar momenteel niet, want het kasteel wordt verbouwd.

De officiële aankondiging van de doop:

doop-aankondiging

Lees ook:Dit worden de peetoom- en tante van de kleinkinderen van Grace Kelly
Lees ook:Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling
Lees ook:Telegraaf heeft het weer eens fout: Prinses Charlène vlucht niet uit Monaco
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Prins Albert 10 jaar op de troon in Monaco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>