Villa van ontwerper Kenzo voor 15 miljoen te koop in Parijs

De villa waar ontwerper Kenzo ooit woonde staat opnieuw te koop in Parijs. Kenzo verkocht het 1000m2 appartement in 2009, maar blijkbaar is de nieuwe eigenaar het optrekje midden in Parijs alweer beu. Het appartement dat dichtbij de Bastille staat, kost 15 miljoen euro. Momenteel woont regisseur Pascal Breton in het huis, dat hij voor 12 miljoen euro kocht.

De villa werd handmatig door Kenzo ontworpen in 1989 en is Japans ingericht. Zo is er een Japanse tuin, waar zelfs thee groeit. De inrichting is helemaal Feng Shui. Dat mag ook wel voor 15 miljoen euro.

Lees ook:Duurste appartement van Parijs verkocht
Lees ook:Appartement van Franse Ambassadeur kost 48 miljoen dollar
Lees ook:Carla Bruni koopt villa in Marrakech
Lees ook:Dit is met een vraagprijs van 46 miljoen euro het duurste appartement van Parijs
Lees ook:Half miljoen voor stuk trap Eiffeltoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>