HEMA opent 5e winkel in Parijs

In Parijs is woensdag de vijfde vestiging van HEMA geopend. De winkel opende haar deuren in het winkelcentrum ‘Régional Evry2’  aan de Boulevard de L’Europe.
 
HEMA heeft al vestigingen in de wijken Crèteil, Rosny2, Aubervilliers en Les Halles Rambuteau in de Franse hoofdstad. Later dit jaar komt daar een zesde winkel bij: op Gare du Nord. HEMA heeft de ambitie om binnen Europa verder groeien en nieuwe markten te gaan zoeken. Zo heeft de winkelketen in totaal zeven vestigingen in Frankrijk, en zijn er ook winkels in Luxemburg, Duitsland en België.
 
Ronald van Zetten, CEO HEMA: “In onze thuismarkt Nederland en België zijn we wel wat verwend. Mensen kennen onze producten en onze winkels. In Frankrijk staan we met de opening van deze zevende winkel nog steeds aan het begin. Natuurlijk hebben we ervaringen opgedaan en veel geleerd sinds de opening van de eerste HEMA in Parijs begin 2009. De zes andere vestigingen doen het gelukkig erg goed. De reacties van onze Franse klanten zijn heel positief.”
 

Lees ook:Tweede Hema geopend in Parijs
Lees ook:Eerste HEMA vestiging in Frankrijk geopend
Lees ook:Louis Vuitton opent tijdelijke winkel op skistation Courchevel
Lees ook:Franse steden in Kerstsferen
Lees ook:Michael Kors opent winkel in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>