Kerst in Disneyland Paris

In Disneyland Paris is de Kerstperiode alweer begonnen! Nog t/m 6 januari 2013 staat het attractiepark in Parijs in het teken van Disney’s Betoverende Kerst.

Mickey en al zijn vrienden verwelkomen de Kerstman in het Disneyland Park. Elke dag worden de lichtjes in de grote Kerstboom op Town Square ontstoken, elke dag sneeuwt het op Main Street, U.S.A. én elke dag wordt afgesloten door de unieke avondshow Disney Dreams. Nieuw dit jaar is de Kerst Parade die meerdere malen per dag door Main Street, U.S.A. trekt. Speciaal voor dit feestelijke jubileumjaar (Disneyland Paris bestaat 20 jaar) is de slee van de Kerstman versierd en wordt hij omringd door speelgoedsoldaatjes, poppen en ander speelgoed die op magische wijze tot leven zijn gekomen.

Ontmoet Goofy
Ook deze kerst is Main Street versierd. Overal waar je kijkt zie je schitterende lichtjes, sneeuw dwarrelt rond en guirlandes leiden je de weg richting het sprookjesachtig versierde Kasteel van Doornroosje. Ook duiken overal rond Main Street, U.S.A. allerlei bijzondere sneeuwpoppen op. De Disneyfiguren hebben voor dit seizoen hun kerstkostuums uit de kast gehaald en staan klaar om de bezoekers te begroeten. Je kunt Goofy ontmoeten die zich ook dit jaar heeft verkleed als Kerstman en aan het begin van Main Street, U.S.A. klaar staat voor een foto bij zijn arrenslee.

Postkantoor van de Kerstman
De Kerstman heeft dit jaar wederom zijn werkplaats in het hart van Disneyland Paris opgezet om hier alle verlanglijstjes van volwassenen en kinderen in ontvangst te nemen. Het postkantoor is geopend tot en met 25 december 2012. Wie is er nou niet verrast als je na een paar weken thuis een brief van de Kerstman ontvangt? It’s a small world viert ook het kerstfeest door alle feesttradities van verschillende landen te verwerken in de leukste boottocht van Disneyland Paris.

Duizenden lichtjes
De imposante 24 meter hoge Kerstboom torent hoog boven Town Square uit. Iedere avond steken Mickey en zijn vriendjes in een speciale ceremonie de lichtjes in de Kerstboom aan. Tijdens deze ceremonie wordt een kind uit het publiek gekozen om Mickey, Minnie, Donald en Goofy hierbij te helpen. En natuurlijk eindigt elke Disneyavond ook tijdens het kerstseizoen met de avondshow: Disney Dreams. In deze show kan je genieten van een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie. Met unieke special effecten, gaat deze niet-te-missen show verder dan alles wat je maar kunt bedenken. Voor de eerste keer ooit, worden er beelden geprojecteerd op het Kasteel van Doornroosje.

Meer info: www.disneylandparis.com

Lees ook:Kerst in Disneyland Paris (2)
Lees ook:Kerst in Disneyland Paris (1)
Lees ook:Disney’s Betoverende Kerst: ontmoet Duffy, prinsessen én de kerstman
Lees ook:Disneyland Paris bestaat 20 jaar
Lees ook:Disneyland Paris werft ‘Mickey’s’ in België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>