Nieuw online magazine: Tiens!

Sinds vorige week is er een nieuw online magazine over Zuidwest-Frankrijk: Tiens! Le Sud-Ouest de la France, kortweg Tiens! In de eerste editie staan onder andere reportages over de ski-gebieden van de Pyreneeën, de oesterbanken in Marennes-Oléron, en recepten van Franse gerechten zoals florentines met veenbessen en witte chocolade.

Onder elk artikel zit een leuk muziekje (dat je desgewenst ook kunt uitzetten) en ook staan er vaak handige links bij, zodat je meteen verder kunt klikken voor meer informatie. Een erg leuk en informatief magazine!

TIENS! is gratis en verschijnt vier keer per jaar. Klik hier om rechtstreeks naar het magazine te gaan.

Lees ook:Tweede editie Tiens verschenen
Lees ook:Derde editie TIENS! verschenen
Lees ook:Nieuw: Glamping Magazine
Lees ook:Nieuwe vakantiezoekmachine Wereldradar.nl
Lees ook:100% app & book Frans verschenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>