De Kerstman is eng!

De makers van de Franse website Topito zijn dol op lijstjes. Sterker nog, ze doen niets anders dan lijstjes maken. Zo hebben ze een top 10 met redenen om níet naar de Miss France verkiezing te kijken, een top 10 met beste cliffhangers van series, en een top 40 met foto’s van de meest enge Kerstmannen ooit. En dat ze eng zijn, dat zie je wel aan de huilende kinderen ernaast…

Klik hier voor de hilarische  foto’s.

Lees ook:Nieuwe poll: leukste Franse liedje?
Lees ook:Beste selfies van Franse sterren
Lees ook:Wie wordt Miss France?
Lees ook:Wordt Virginie de nieuwe Miss World?
Lees ook:“Miss Universe verkiezing te vulgair voor Miss France”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>